Binnenskamers: Opbiechten op afstand

In de televisieserie Binnenskamers draait het om de levens van drie personen in quarantaine. Het drietal komt online met elkaar in contact waarna de vrouw verstrikt raakt in een dubbele online relatie. Hoe weet ze zich daar straks weer uit te redden na de coronacrisis? De serie, met Joris Lutz, Urias Boerleider en Elles van Velzen, wordt op dit moment in Rotterdam opgenomen. De serie wordt geregisseerd door Elles van Velzen.

Binnenskamers vertelt een verhaal dat bijzonder is voor een televisieserie. Het is een liefdesverhaal, tussen twee Rotterdammers én een Amsterdammer met een liefde voor Rotterdam, die elkaar tijdens deze coronacrisis online vinden. Alle drie zitten ze om verschillende redenen in volledige quarantaine. De verhalen spelen zich af in Rotterdam Blijdorp, Hillegersberg en Zuid.

Cast: Joris Lutz , Elles van Velzen en Urias Boerleider

Regie: Elles van Velzen

Aflevering 6:
Dit keer stelt Danielle een vraag aan de mannen. Wat ga je doen als de lockdown voorbij is? Frank heeft iets bijzonders in petto en Patrick biecht op wat er nu in zijn leven speelt. Nadat de heren hun zegje hebben gedaan komt Danielle met haar plan. En krijgt de ongemakkelijke vraag van Patrick nu toch een antwoord?

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat