Binnenskamers: Privé op afstand

In de televisieserie Binnenskamers draait het om de levens van drie personen in quarantaine. Het drietal komt online met elkaar in contact waarna de vrouw verstrikt raakt in een dubbele online relatie. Hoe weet ze zich daar straks weer uit te redden na de coronacrisis? De serie, met Joris Lutz, Urias Boerleider en Elles van Velzen, wordt op dit moment in Rotterdam opgenomen. De serie wordt geregisseerd door Elles van Velzen.

Binnenskamers vertelt een verhaal dat bijzonder is voor een televisieserie. Het is een liefdesverhaal, tussen twee Rotterdammers én een Amsterdammer met een liefde voor Rotterdam, die elkaar tijdens deze coronacrisis online vinden. Alle drie zitten ze om verschillende redenen in volledige quarantaine. De verhalen spelen zich af in Rotterdam Blijdorp, Hillegersberg en Zuid.

Cast: Joris Lutz , Elles van Velzen en Urias Boerleider

Regie: Elles van Velzen

Aflevering 2
Kan Danielle haar vergissing nog goed maken? En was dit stiekem niet hele leuke vergissing? Frank vraagt aan Patrick en Danielle wat een belangrijk voorwerp is in hun huis.Tijdens de videogesprekken wordt er steeds meer geflirt. Danielle krijgt post en schrikt van wat ze krijgt.

De hele aflevering is om 18.30 uur te zien OPEN Rotterdam TV. Kijk hier vast de teaser.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat