Blijdorp Festival groot succes

Het Blijdorp Festival streek afgelopen 12 augustus voor de vierde keer neer in het Roel Langerakpark in Rotterdam Noord. Bezoekers genoten van muziek van onder andere Jeff Solo, Snelle Jelle en Hollywood & Vine.

“We zijn dit jaar niet gegroeid in het bezoekersaantal, maar we wilden juist meer aandacht besteden aan de details, art, music, culture en happiness. Dat zijn de vier pijlers van het festival”, aldus organisator Frankie Dros. De extra aandacht aan details was goed terug te zien in de aankleding van het festival en dat heeft weer een positief gevolg voor de beleving van de bezoekers. “Aanrader!”, aldus een van de bezoekers.

Dros ziet zijn Blijdorp Festival als een initiatief om mensen meer geïnteresseerd te laten raken in muziek, cultuur en nachtleven. “We laten allemaal nieuwe muziek zien en horen, en daardoor prikkel je mensen om daar nog meer op zoek te gaan.”

“Alles is goed gegaan, nergens rijen, iedereen heeft op tijd z’n eten, het geluid was goed. Ik kan met een gerust hart gaan slapen”, aldus Dros. De organisator is blij met het succesvolle verloop van het festival en geeft aan dat hij al plannen aan het bedenken is voor de volgende editie.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat