BLOG #5: Verslag productie videoreport The Battle Of the Drums

Op vrijdagavond 24 juli was The Battle of the Drums en Summerschool was erbij.  Dit is een verslag van Cursist Zahnaz. | We zijn begonnen met individuele interviews met de deelnemende brassbands. Ook filmden wij een sfeerimpressie van hun voorbereidingen. Van alle bands maakten wij shots van hun reis door de stad..
Eenmaal aangekomen in het centrum vroegen wij het publiek bij het podium om hun mening. Wie was hun favoriet? Een meevaller was het feit dat wij de winnaar van de Queen  election tegen het lijf liepen. Hier hebben wij dan ook een kort gesprekje mee gevoerd. Zij vertelde dat alle brassbands voor haar winnaars zijn, aangezien ze het allemaal zó goed doen. En uiteraard hebben wij de winnaar van de battle of drums, Unicum mogen interviewen!

Bekijk het fotoalbum voor een impressie.

Reacties cursisten

Ik vond deze les zeer speciaal, ik mocht de hele tijd filmen en voelde de passie ervan.
Zahra

In de leerzame weken konden we een onderwerp uitwerken.uiteindelijk heb ik me item gisteren uitgewerkt!the battle of the drums!!top echt fenominaal om het op deze manier te mogen beleven in combinatie met de productie!!ik vond het een werelds gevoel om een item zo te kunnen uitwerken op de meest creatieve manier!! Kunnen improviseren en geduld is a the key!

Aan onze docenten Davidson, James (en Farzana)
De summerschool was enorm leerzaam! Jullie hebben mij de juiste sturing gegeven om zo creatief en vrij te zijn om mezelf beter te voelen en zelfverzekerder te zijn!!ik vond het echt topwerk!!!
Zahnaz