BLOG #6: Nog één keer de montageruimte in en dan zit het erop!

De laatste les van summerschool was op donderdag 30 juli. Tijdens de laatste les blikten wij in een korte evaluatie terug op het produceren van het slot item. Na de evaluatie was het weer tijd om de montageruimte in te duiken met het eigen gefilmde materiaal.
De cursisten kregen de kans om zelf een item vorm te geven en zo het productieproces van idee tot eindresultaat te doorlopen.

Reacties cursisten
Het was een super gezellige avond. We hebben onze eigen filmpje mogen monteren, er kwam veel bij kijken en was erg leerzaam. Helaas is dit de laatste dag. Ik ben niet alleen een ervaring rijker, maar weet nu welke richting ik op wil voor mijn toekomst.
-Zahnaz

Helaas vandaag is de laatste dag aangebroken, we zijn lekker op de redactie gebleven. En hebben de zelfgemaakte beelden van the battle of drums mogen monteren.
– Sharon 

Reacties team
De eerste periode van summerschool zit erop! Met veel plezier kijk ik terug op een energieke, leerzame en creatieve cursus. De cursisten waren erg gemotiveerd en hebben zich in deze korte tijd merkbaar ontwikkeld. Heel mooi vind ik om terug te horen dat ze er veel van geleerd hebben en dat de cursusopzet aansluit bij hun verwachting. Succes in jullie verdere toekomst en wij kijken uit naar de volgende lichting!
Davidson (cursus docent)

Het was leuk om de cursisten het een en ander van het vak mee te mogen geven. Ik heb erg van hun inzet genoten en hoop ook zeker dat zij wat hebben gehad aan de summerschool. Blijf vooral doorgaan met de geweldige inzet die ik heb gezien. En misschien dat we elkaar nog tegenkomen in deze bruisende mediawereld.
James (cursus docent)

‘Het was een leuke ervaring om de cursisten van Summerschool te begeleiden de afgelopen weken. Het kleine groepje werd al snel een vriendenkring, waar wij een deel van mochten uitmaken. Ik zie het als een leuke, gezellige en tegelijkertijd leerzame ervaring. De cursisten waren gedreven en wilden ook echt iets leren. Ik heb er vertrouwen in dat ik ze in de toekomst in het werkveld zal tegenkomen.’
Farzana (cursus assistent)