Boogiemuziek in de Arminius Kerk

Sinds 2017 neemt Boogie haar gasten mee langs bijzondere locatie in Rotterdam. Er zijn feesten georganiseerd in de Centrale Bibliotheek, op een boot, in de Suicide Club en bovenin De Rotterdam. Op 7 februari komt de Boogie Express voor de tweede keer aan in de Arminiuskerk voor een nieuwe editie van de Boogie Church.

Boogie Express werd in 2017 opgezet door Viktor Groenveld, Niels Kramer en Jermaine Varela. “We hebben nu allemaal nog bijbanen, maar in 2020 willen we er fulltime mee bezig zijn,” vertelt Jermaine.

Met het concept ‘Hop on and celebrate’ neemt het trio de feestgangers mee langs bijzondere locaties in de stad. “We willen onze gasten een beleving bieden.” vertelt Jermaine. “Bij iedere locatie hoort een thema. De Express is een vervoersmiddel waarmee je de hele stad door onze ogen kunt zien.”

Het thema is terug te zien in de aankleding, het licht en de danseressen. “In de Boogie Church verkleden de danseressen zich bijvoorbeeld als nonnen.”

“We draaien disco en lichte house en we proberen vooral een relaxte sfeer neer te zetten,” licht Jermaine verder toe. “Daardoor halen we relatief veel vrouwelijk publiek binnen.”

Naast de Boogie-avonden presenteren de drie vrienden andere concepten. In Bird is GROOF terug te vinden en tijdens de jaarwisseling werd het Westelijke Handelsterrein omgebouwd tot een enorm huisfeest.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat