Bos bloemen van de markt zo voor de deur

Peter Put staat al ruim veertig jaar op de markt in het centrum van Rotterdam. Sinds enkele maanden loopt hij door de crisis zijn volledige omzet mis. Schoondochter Gabrielle vond dat verschrikkelijk te zien en hielp haar schoonvader met de online verkoop ervan. Vandaag brengen zij bloemen rond voor moederdag.

“We begonnen in eerste instantie op Facebook”, vertelt schoondochter Gabrielle, “Dat was wel leuk, alleen hadden we daar niet heel veel klandizie aan”. Daarom pakten zij het groter aan en maakten hun eigen website. Vandaag komt moederdag om de hoek kijken en dat kunnen zij niet verschiet laten gaan. Online konden klanten hun bestelling plaatsen die in het weekend van moederdag geleverd zouden worden.

“Het is heerlijk om weer aan de bak te kunnen. Natuurlijk kom je niet in de buurt van de omzet die je normaal draait, maar op dit moment helpen alle kleine beetjes”, zegt Gabrielle. “Het gaat wel om bloemen, die moet je voelen, die moet je kunnen ruiken. Dat gaat helaas niet online”. Toch is de familie heel het weekend onderweg om zoveel mogelijk moeders blij te maken met een grote bos bloemen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat