Brass-les bij SKVR: een lekkere vibe en een strakke discipline

SKVR-cursist Shendric Eugenio heeft bij SKVR een tweede familie gevonden. ,,Het is niet alleen maar ‘spelen, spelen, spelen’,’’ legt hij uit. ,,De vibe is gewoon heel goed.” 

In een driedelige serie onderzoekt OPEN Rotterdam hoe de relatie is tussen SKVR-docenten en -cursisten. In aflevering 3 gaan we langs bij Shendric Eugenio en zijn docent brass Nancy Pardo.

Shendric krijgt nu bijna een jaar les van Nancy. Behalve een liefde voor brass heeft zij hem ook een stukje discipline bijgebracht. Shenric: ,,Als we lang bezig zijn met iets en je hebt thuis niet geoefend, dan moet je opdrukken. Ook als je te laat bent, moet je opdrukken. Ik vind dat gewoon goed.’’

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/g7sezBi7nng” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Deze video kwam tot stand in samenwerking met de SKVR. SKVR biedt lessen, cursussen, workshops en evenementen in de kunstdisciplines muziek, dans, theater, beeldend, mode & design, fotografie & media en schrijven. 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter