Breakfastclub haalt recordbedrag op voor Ronald McDonald Huis

De Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam vierde op donderdag 18 april 2018 haar 5-jarig jubileum. De feestelijke middag en avond stonden in het teken van het bedanken van de leden voor hun royale bijdragen aan de Business Breakfastclub die aan Ronald McDonald Huis Sophia verbonden is. Klapstuk van de avond was de overhandiging van de cheque met een recordopbrengst van € 73.715,-.

Een aantal (oud)gasten van het Huis deelden hun persoonlijke verhalen over hun verblijf in het Huis en wat dit voor hen en hun gezinnen heeft betekend. Een speciaal voor het jubileumfeest geschreven gedicht met de titel ‘Zoveel bijzonderheid’ werd voorgelezen door Dichter van Zuid als dank aan alle Business Breakfastclub leden.

De leden van de Business Breakfastclub Rotterdam ontbijten iedere laatste donderdag van de maand, m.u.v. van de maanden juli en augustus. Opbrengsten van de ontbijten, van de jaarlijkse donaties komen volledig ten goede van Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam; ‘keeping families close’. 

Foto: Mirjam Lems Fotografie

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat