Buiten de pot pissen of toch erin?

Nu Feyenoord al geruime tijd bovenaan staat in de Eredivisie stand met maar liefst 5 punten voorsprong op rivaal Ajax, is het niet zo raar dat Feyenoordsupporters steeds vaker een kaartje kopen voor een thuiswedstrijd. Sinds gisteren is daarom de Kuip voor de resterende zes thuiswedstrijden uitverkocht. 

Heb je achter het net gevist en wil je toch graag de wedstrijden volgen om het legioen aan te moedigen? OPEN Rotterdam heeft een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • De wedstrijd live volgen via Radio Rijnmond. Dankzij een gedetailleerd verslag van de commentator blijf je op de hoogte van de wedstrijd. Dit kan via de radio op 93.4 FM of online via de website van RTV Rijnmond.
  • De thuiswedstrijden volgen in een Rotterdamse kroeg. Zo heeft Poolcafé Delfshaven een groot scherm zodat je geen doelpunt mist. In dit café wordt geen onderscheid gemaakt tussen wedstrijden, want ALLE wedstrijden zijn live te volgen.
  • Het volgen van een livestream via de officiële website van Feyenoord. Het kost wat, maar je zit wel front row!
  • Meedoen met een winactie. Elke week geven diverse radiozenders kaarten weg voor verschillende Eredivisie wedstrijden. Googlen maar!

En mocht het je ook via deze tips niet lukken om de wedstrijd te kijken? Bijna alle televisieproviders bieden sportzenders aan, waardoor je lekker thuis vanaf je bank Feyenoord kan volgen voor een paar euro!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat