Buiten sporten met een groep: het mag weer!

Maudi (27), Demi (26) en Naomi (26) van de Happy Fit Challenge gaven dinsdag 12 mei hun eerste bootcamplessen in het Kralingse Bos tijdens de coronacrisis. Vorige week woensdag werd tijdens de persconferentie van premier Rutte duidelijk dat het is toegestaan om met maximaal tien personen groepslessen te volgen.

Tijdens de lessen van de Happy Fit Challenge wordt nog steeds rekening gehouden met de anderhalve-meter-samenleving. “Wij hebben pionnen gebruikt om aan te geven hoever iedereen uit elkaar moest staan. Zo wisten we precies of we ons aan de regels hielden,” zegt Maudi eigenaresse van bootcamp groep.

Zij heeft veel moeten aanpassen sinds het niet meer is toegestaan om met meer dan drie personen buiten te zijn. “Ik heb tijdens de crisis al mijn lessen online gegeven via Zoom. Op deze manier kon ik alsnog lesgeven en bleef ik aanwezig. Het was een groot succes en daarom blijf ik deze online lessen gewoon geven.”

Dinsdag wordt een volle dag voor de drie trainers. “Ik geef eerst een online klas, dan geeft Demi buiten les en daarna volgt de les van Naomi. Op deze manier kunnen er meer dan 10 mensen meedoen en blijft het voor iedereen leuk.”

Benieuwd naar de buiten bootcamps van de Happy Fit Challenge? Neem hier een kijkje:

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat