Camping op het dak van de Maastunnel blijkt één grote grap

Eind vorige week maakten wij bekend dat er een ware camping zou plaatsvinden op het dak van het ventilatiegebouw van de Maastunnel tijdens de Dakendagen. Camping Maastunnel blijkt een grote ouderwetse 1 april grap. Schaam je niet! Ook wij op de redactie tuinden erin.
De ‘organisatie’ van Camping Maastunnel maakte de komst van de camping bekend. Het was de bedoeling dat op het dak van het ventilatiegebouw van de Maastunnel tijdens de Dakendagen een camping zou plaatsvinden! Rotterdammers konden tussen maandag 27 mei t/m zondag 2 juni hun tentje opzetten. Elke deelnemer mocht 24 uur op het dak verblijven. 

Er werd gespeculeerd of het niet één grote grap was. De Maastunnel maakte via social media bekend dat het inderdaad om een ouderwetse 1 april grap gaat. Zij twitteren maandagochtend het volgende: ‘Camping Maastunnel. Mooi plan. Toch? Misschien had je het al een beetje zien aankomen, maar nu mogen we het eindelijk van de daken schreeuwen: 1 april!’

De Rotterdamse Dakendagen vinden plaats van 31 mei t/m 2 juni. Tijdens dit festival wil de organisatie laten zien op welke manier daken kunnen bijdragen aan een gezonde, levendige en toekomstbestendige stad. Het gehele programma wordt op 1 mei bekend gemaakt.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter