Celeste Boddaert nieuwe hoofdredacteur OPEN Rotterdam

Celeste Boddaert is per 1 september 2018 benoemd tot hoofdredacteur van OPEN Rotterdam. Zij volgt de huidige hoofdredacteur Rob Freijssen en initiatiefnemer van OPEN Rotterdam op.

Celeste (1987), geboren en getogen in Rotterdam, komt uit de eigen gelederen van de snel groeiende Rotterdamse omroep. Ze begon in 2015 bij OPEN Rotterdam als redacteur en groeide in korte tijd door tot coördinerend redacteur. Celeste heeft een sterke visie, groot netwerk en stevige passie voor de stad en de Rotterdammers.

De benoeming van Celeste Boddaert als hoofdredacteur van OPEN Rotterdam past naadloos in de visie van de omroep, die zich focust op talentontwikkeling en doorstromen van Rotterdams mediatalent.
Ap van der Pijl, voorzitter PBO: “We hebben de allerbeste opvolger heel dichtbij gevonden, namelijk intern! Celeste is met haar kennis, ervaring en warme manier van aansturing de perfecte kandidate voor deze cruciale positie in de volgende fase van OPEN Rotterdam. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in en kijken uit naar een constructieve samenwerking”.
 
Marianne van den Anker, voorzitter bestuur: “Celeste Boddaert heeft de eigenheid om verdere vernieuwing te introduceren en de historie om de continuïteit van OPEN Rotterdam en onze visie op de omroep in de stad te waarborgen. Ze staat voor de brede vertegenwoordiging van alle Rotterdammers en wat hen bezighoudt in deze stad.”
 
Met de benoeming van Celeste heeft OPEN Rotterdam nu drie vrouwen aan de leiding: bestuursvoorzitter Marianne van den Anker, zakelijk directeur, Femke IJsinga-van Boxsel en nu hoofdredacteur Celeste Boddaert.
 
Rob Freijssen gaat verder als interim manager/projectleider bij mediabedrijven, geeft trainingen in ‘Filmen met de Smartphone’ en crisiscommunicatie en doceert in Journalistiek en media op het HBO.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter