Chef-kok Hans tovert een vegetarische nasi op tafel met journaliste Tara Lewis

Koken met Hans is een eigenzinnig kookprogramma waarin chef Hans Bode Rotterdamse gasten ontvangt op de bovenste verdieping van de Zalmhaventoren. In iedere aflevering gaat Hans met zijn gast in gesprek over het leven, diens link met Rotterdam en de verhouding tot bepaalde gerechten.

In de tweede aflevering van deze negendelige serie, is journaliste en columniste Tara Lewis te gast. Samen met Hans maakt zij een lekkere, pittige én vegetarische nasi, want Tara is sinds kort een vegetariër. De twee praten over Tara haar werk als journalist en columnist en koken en proeven erop los. In de volgende afleveringen komen onder andere Erik van Loo en Kim Hoorweg voorbij.

Chef Hans Bode
Chef Hans Bode is al ruim twintig jaar een vaste waarde in Rotterdam horeca ondernemer met zijn street food truck op de Coolsingel. In al die jaren hebben mensen uit alle lagen van de Rotterdamse samenleving van zijn creaties mogen genieten. Naast deze allereerste serie op Open Rotterdam zorgt zijn aanwezigheid op festivals als Pinkpop, Lowlands en North Sea Jazz ervoor dat de geboren en getogen Rotterdammer zijn culinaire handtekening nu ook op heel Nederland aan het zetten is.

Je ziet Koken met Hans elke woensdag vanaf 18.15 uur op OPEN Rotterdam TV. Alvast vooruit kijken doe je hier!