Chef-kok Hans zet Rotterdammers aan het koken in nieuwe serie ‘Koken met Hans’

Koken met Hans is een eigenzinnig kookprogramma waarin chef Hans Bode Rotterdamse gasten ontvangt op de bovenste verdieping van de Zalmhaventoren. In iedere aflevering gaat Hans met zijn gast in gesprek over het leven, diens link met Rotterdam en de verhouding tot bepaalde gerechten.

In de eerste aflevering van deze negendelige serie, is tv en chef-kok Perry de Man te gast. Samen met Hans maakt hij ‘kip in een drappie’ op de bovenste verdieping van de toren. De twee snijden, proeven en koken erop los. In de volgende afleveringen komen onder andere Erik van Loo, Kim Hoorweg en Tara Lewis voorbij.

.

Chef Hans Bode
Chef Hans Bode is al ruim twintig jaar een vaste waarde in Rotterdam horeca ondernemer met zijn street food truck op de Coolsingel. In al die jaren hebben mensen uit alle lagen van de Rotterdamse samenleving van zijn creaties mogen genieten. Naast deze allereerste serie op Open Rotterdam zorgt zijn aanwezigheid op festivals als Pinkpop, Lowlands en North Sea Jazz ervoor dat de geboren en getogen Rotterdammer zijn culinaire handtekening nu ook op heel Nederland aan het zetten is.

Je ziet Koken met Hans elke woensdag vanaf 18.15 uur op OPEN Rotterdam TV. Alvast vooruit kijken doe je hier!