Chef Manuela test voor ons de Foodhallen

De Foodhallen op de Kop van Zuid is geopend. Manuela Gonçalves Tavares is eigenaresse van Restaurant Toko trash en zij test voor ons het eten!
In de Foodhallen zijn 12 stands geopend met een grote diversiteit aan eten. Van streetfood tot Vietnamees. Er zijn er nog drie die nog geopend moeten worden. Een van de zaken die al wel open is, is Bar Pulpo van Jelmer Bouma en Pegah Hosseinzadeh. Hier kunnen de bezoekers terecht voor seafood. Jelmer heeft gewerkt bij Las Palmas, maar besloot dat hij iets voor zichzelf wilde beginnen.

Tegenover Bar Pulpo zit Foodshed van Erik van Loo en zijn zoon, Julien. Erik is bekend van tweesterrenrestaurant Parkheuvel. Bij Foodshed kunnen de bezoekers genieten van streetfood. Voor een toetje kunnen de bezoekers naar Ten To Three Bakery. Zij verkopen cupcakes en andere zoetigheden.

Manuela gaat alle zaakjes af en vindt het eten heerlijk. Voor haar is de grote winnaar van de test Viet Yam, een Vietnamees restaurant. “Het is een feestje in je mond!” zegt Manuela enthousiast. Ze geeft ze dan ook een negen als rapportcijfer. Manuela is sowieso enthousiast over de Foodhallen: “Ik denk dat het een hit kan worden.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter