Chicks on Screen: de chicks gaan op vakantie in eigen land

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander?
Hoe ziet jouw zomervakantie er dit jaar uit? Durf je het aan om binnen Europa te reizen? Of kies je toch liever voor een vakantie in eigen land? In een nieuwe aflevering van Chicks On Screen gaat reporter Amber Brabander op zoek naar haar innerlijke ‘country girl’ en trekt zij de polder in. Vlogger Suzanne Bruseker laat zien hoe zij van een oude caravan een hippe caravan maakt en in korte video’s delen de andere chicks wat hun zomerplannen zijn.

Reporter Amber brengt een bezoek aan Camping Zonnehoeve en ontmoet daar reisbegeleider Cynthia Nuijen. Cynthia gooide anderhalf jaar geleden het roer om, verkocht alles wat ze had en vertrok naar Latijns-Amerika om reisbegeleider te worden. Door de coronacrisis is zij terug in Nederland en woont ze tijdelijk op de camping.

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wie weet zien we je binnenkort!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat