Chicks on Screen: De chicks verdiepen zich in de wereld van ‘body positivity’

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. Gaat het ze lukken zich te verplaatsen in een ander? 

Ben jij vaak bezig met hoe jouw lichaam eruitziet? En bewerk jij weleens foto’s van jezelf voordat je die op social media post? Of accepteer jij jouw lichaam volledig zoals het is? In deze nieuwe aflevering van Chicks On Screen verdiept reporter Ashanti Dunand zich in body positivity. Dit doet zij samen met singer-songwriter Joan Franka.

In 2010 maakte het grote publiek voor het eerst kennis met Joan Franka. Zij deed toen mee aan de allereerste editie van The Voice of Holland. In november brengt zij haar debuutalbum uit. Sinds dit jaar spreekt Joan zich via social media ook actief uit over het belang van zelfliefde en het accepteren van jezelf zoals je bent. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een inspiratiebron voor anderen binnen de body positivity-beweging.

Hoe maakte Joan kennis met body positivity? In deze aflevering vertelt zij meer over de ontwikkeling die zij heeft doorgemaakt en haar kennismaking met body positivity. Wie zijn haar inspiratiebronnen? En wat is de boodschap die zij wil overbrengen door aandacht te besteden aan dit onderwerp? Joan en reporter Ashanti gaan in deze aflevering samen op pad. Tijdens het shoppen laat Joan zien waar zij tegenaan loopt bij het kopen van kleding.

Wil je meer leren over inclusiviteit in de modewereld en body positivity? Eerder dit jaar gingen de meiden van Chicks and the City podcasts in gesprek met curvy topmodel Danielle van Grondelle.

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat