Chicks on Screen koken voor IC-medewerkers Ikazia Ziekenhuis

In televisieprogramma Chicks On Screen duiken de meiden van Chicks And The City podcasts in een voor hen nog onbekende wereld en gaan zij op onderzoek uit. In een speciale aflevering in tijden van corona en social distancing gaat reporter Lorainne Berggraaf langs bij Toko Rilah waar gekookt wordt voor het Ikazia Ziekenhuis en vertellen chicks Rosalie Brouwer, Kubra Murt en Chiara d’Ailly in vlogs hoe het met ze gaat.
Van het publieke applaus voor mensen in de zorg tot stoepkrijttekeningen door de hele stad: Rotterdam draagt de werknemers in de zorg een warm hart toe. Zo ook Joffrey Gareng, de eigenaar van eethuis Toko Rilah in Rotterdam Zuid. Afgelopen week maakte hij lekkere Surinaams-Javaanse maaltijden klaar voor de IC-medewerkers van het Ikazia Ziekenhuis. Chicks On Screen-reporter Lorainne Berggraaf mocht een middag met hem meelopen in de keuken van Joffrey.

Tijdens het bereiden en leveren van de maaltijden houdt Joffrey zich uiteraard aan de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM. De handen worden regelmatig gewassen en gedesinfecteerd. Hij gebruikt handschoenen, mondkapjes en zorgt voor voldoende afstand. Wat heeft hem geïnspireerd om deze actie op te zetten? Bekijk de aflevering voor het antwoord op deze vraag en meer!

Ben of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wie weet zien we je binnenkort!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat