Codarts levert muziekinstrumenten voor studenten thuis

Voor geen een student is thuis studeren een pretje, maar in de meeste gevallen lukt het enigszins wel. Helaas geldt dat niet voor studenten aan Codarts. De studenten aan de muziek, dans en circusschool kunnen hun studie moeilijk voortzetten in de woonkamer. De school brengt daarom studie-instrumenten naar de muziekstudenten van de opleiding.

Met een hijskraan worden de instrumenten als het nodig is, bij de studenten naar binnen begeleid. Het gaat vooral om kostbare instrumenten zoals marimba’s en piano’s, die de studenten vaak niet in een studentenwoning laten staan. Ook Jila Tivit (20) werd blij gemaakt met een piano in haar studentenhuis: ”Ik ben ontzettend blij dat ik de piano nu hier in mijn kamer heb. Ik had hier al wel een keyboard van Codarts staan, maar op een echte piano kan ik natuurlijk veel beter studeren”.

Hijsen
Slechts wieltjes onder de piano waren niet genoeg om het gevaarte de studentenkamer van Julia binnen te krijgen. Met een hijskraan lukte het om de piano in haar huisje te krijgen. bungelend boven de auto’s gaf het een spannend beeld op: “Het was spannend om te zien! Maar hij staat er”, zegt ze. Zie hieronder hoe de piano naar boven werd getrokken.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat