Complimentenmeisjes doen gasten op feest blozen

Een lief en feestelijk complimententeam trakteert gasten op evenementen op complimenten. De dames maken handgeschreven kaartjes waarop zorgvuldig een lief, hartverwarmend compliment wordt gepend. Tijdens een evenement op de Willem de Kooning Academie volgen we de dames.

“Mag ik een compliment aan je schrijven”, vraagt Gwen van Zaane aan een van de gasten. “Een compliment? Ja natuurlijk”, antwoordt Marja. “Wij zijn van mening dat we vaker aan elkaar moeten vertellen wat mooi en krachtig is. In plaats van ons veel te veel te focussen op wat niet goed gaat en beter moet. En dat je vanuit het besef van wat je kan je veel meer positieve energie hebt en de dingen dan makkelijker kan overwinnen”, legt Gwen uit.

Mevrouw ontvangt haar compliment met een glimlach. “Hoe ken je me zo goed?” vraagt ze aan Gwen. “Wat ik heel erg leuk vind, is dat ze zegt: ‘Warm en zacht, maar geen softie.’ Het lijkt wel of ze me kent. Echt leuk”, reageert Marja. De dames paraderen met rode strik over het evenement en delen complimentjes uit bij de vleet.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat