Conny Janssen Danst op Katendrecht

Tijdens de Rotterdamse Dakendagen vindt een opmerkelijk gebeuren plaats. Op het ss Rotterdam wordt een dansvoorstelling gegeven van dansgezelschap Conny Janssen Danst. Choreograaf Davide Bellotta maakte voor de Dakendagen een speciale uitvoering fratello | sorella, wat broer en zus betekent. Er wordt gedanst, dit keer niet op het dak maar op het dek van het schip.

Conny Janssen houdt ervan om de dans buiten de gebaande paden te brengen en zich te laten inspireren door de ruimte waar je normaal geen dans of muziek verwacht.

Conny Janssen Danst verhuist binnenkort van haar oude locatie aan de s’Gravendijkwal naar een gloednieuwe dansstudio, die specifiek is ontworpen op de fundamenten van de Fenixloods 1 op Katendrecht. De bezoekers van de voorstelling krijgen een rondleiding in het nieuwe gebouw van een trotse Conny Janssen.

Na 26 jaar keihard werken worden haar Rotterdamse dansdromen eindelijk verwezenlijkt. Als alles volgens plan verloopt, opent het dansgezelschap in oktober 2019 haar deuren op de nieuwe locatie.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter