Conny Janssen Danst repeteert een laatste keer in West | Aflevering 3

Mariko Shimoda danst al jaren bij Conny Janssen Danst en samen met de andere dansers, heeft ze nog één keer een technische les aan de ‘s Gravendijkwal. Ze heeft een dubbel gevoel bij de verhuizing. “Ik ben hier vaak vanaf 10.30 uur tot 18.00 uur dan is er hier echt prachtig licht. Dat ga ik wel missen. Het voelt hier toch een beetje als thuis,” vertelt ze.

In totaal moeten er honderden dozen West naar de Kaap. Om dit allemaal in goede banen te leiden is daar Michelle Bauer. Zij heeft de verhuizing gecoördineerd. “Het was best een flinke klus. Ten eerste wat gaat er allemaal mee uit het oude pand, maar je ziet uiteindelijk gaat er nog best wel veel mee.”

Nadat Conny de dansers een rondleiding heeft gegeven in de Fenixloods, mogen ze gelijk aan de slag, want er moet worden gerepeteerd voor de voorstelling Kiem. Erg fijn natuurlijk, deze grote studio, maar het is wel even wennen. “In de vorige studio hadden we overal ramen, we wisten precies, waar we moesten stoppen. Hier is het nog een beetje abstract, dus we moeten onze nieuwe referentie zoeken,” vertelt Conny.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat