Creatief talent gezocht om Bloemhof nog meer op te fleuren

Groenemorgen is op zoek naar creatief talent voor de ontwerpwedstrijd ‘Bloemen voor Bloemhof’. De organisatie is, in samenwerking met gemeente Rotterdam, een zoektocht gestart naar fleurige ontwerpen die uiteindelijk worden verwerkt in een muurschildering op de parkeergarage aan het Oleanderplein in Feijenoord.

“Mensen worden blij van bloemen en creatief bezig zijn is altijd een goed idee!” aldus Raymond Landegent van Groenemorgen. Met het organiseren van de wedstrijd hopen ze niet alleen vrolijkheid in de wijk te brengen, maar ook creatief talent te ontdekken. Vorige edities van de wedstrijd hebben al geresulteerd in muurschilderingen op verschillende panden aan onder andere de Dahliastraat en de Lange Hilleweg.

Voor iedereen
Jong en oud, creatief en minder creatief, digitale kunstenaars en papierliefhebbers; iedereen mag meedoen en er zijn geen regels. Of het nou een tekening, een iPad-creatie of zelfs een breiwerk is. Je kunt je ontwerp daarom ook op allerlei manieren inleveren: je mag het scannen, fotograferen of inleveren bij Speeltuin de Klimroos, Mo’s Speelwinkel, Blend Bloemhof of het huis van de wijk. Op al deze plekken vind je ook ontwerp-vellen die je kunt gebruiken om op te tekenen. ‘Bloemen voor Bloemhof’ duurt nog de hele maand september.