Cult North zoekt talent uit Crooswijk voor New Croos Fest

Cult North, de organisatie van New Croos Fest, is op zoek naar jongeren uit Crooswijk die mee willen helpen aan de eerste editie van het evenement op vrijdag 29 april op het Schuttersveld. Ook is er nog plek op het muziekpodium voor talent uit de buurt.

New Croos Fest is een evenement dat draait om rolmodellen uit Crooswijk. Door muziek, theater, spoken word, fashion en dans op een dag samen te brengen laat Cult North zien dat er in de wijk een hoop talent rondloopt. Dat wilde de organisatie al vorig jaar december doen, maar toen werd het festival noodgedwongen geannuleerd door de coronamaatregelen. Naast het podium waar live muziek is te horen, is ook een bijzondere bus te bezoeken waar kinderen kunstworkshops kunnen volgen, is er een basketbaltoernooi én komt een bekende straatvoetballer langs om met de jongeren te straatvoetballen.

New Croos Fest is van 14.00 tot en met 20.00 uur te bezoeken op het Schuttersveld. Jongeren uit de wijk die mee willen helpen aan het event of hopen op een plekje op het podium kunnen contact opnemen met Cult North.