D-Luzion geeft sneak preview van nieuwe track

D-Luzion deed mee aan Giels online Talentenjacht en trad hierdoor op in DWDD. Deze Rotterdamse artiest is een muzikale duizendpoot; ze schrijft, produceert en componeert haar eigen muziek. Ze heeft meerdere prijzen gewonnen en treedt vanaf september op door het land met het festival de Popronde.

We gaan met haar naar de voormalige plek van het HipHopHuis op het Coolhaveneiland. “Hier heb ik heel veel goede vrienden leren kennen. Ik heb hier veel connecties gemaakt wat echt een belangrijke stap in mijn carriere is geweest. We hebben hier gewoon echt zoveel dagen doorgebracht. We gingen dan even naar de snackbar en daarna chillden we hier. Dus het is wel even nostalgie om hier te zijn”

Ze heeft hard moeten werken aan haar carriere. Nadat de culturele sector in een crisis raakte, had ze het moeilijk. “Dat is de periode geweest waar ik de ‘Do it yourself’-mentaliteit heb ontwikkeld. Ik dacht: als niemand dit voor mij wil regelen, dan ga ik het zelf uitzoeken hoe ik het zelf kan doen. En dan doe ik het op een manier zodat ik er mijn eigen ding van kan maken.”