Dansgroep Shining Stars grote winnaar zomercarnaval

Afgelopen zondag was de afsluiting van het zomercarnaval met de prijsuitreiking. Hier werd bekend gemaakt welke paradegroep de grote winnaar van dit jaar zou worden.

The Shining stars met het thema ‘African Wildlife’ kwamen als winnaar uit de bus. De groep wist de prijs voor beste individueel, beste praalwagen en beste groep te winnen. Hiermee ontvingen de Stars 3.750euro.

Ook de Kaapverdiaanse dansgroep Cabo Verde Chegou wist veel prijzen mee naar huis te nemen. De groep had als thema mythologie en wist de prijs voor beste animator en beste choreografie binnen te slepen. Ook waren ze de één na beste groep all-round.

Op social media laat de groep weten enorm trots te zijn met de mooie prijzen. “Bloed, zweet en tranen maar wij hebben ze in the pocket. ???? Gefeliciteerd aan iedereen die mee heeft gedaan en geholpen,” vermeldt hun Facebookpagina. De griekse goden ontvingen een mooi bedrag van 1.250euro en drie prachtige bekers.

Wil je nog één keer die zomerse carnavalssfeer voelen, bekijk dan hieronder de video van de Kaapverdiaanse winnaars die OPEN Rotterdam heeft gevolgd tijdens het zomercarnaval.