Da’s lief! Lunchroomeigenaar Robin verblijdt horecazaken met gevulde tasjes

Het gaat de lunchroom van Robin niet bepaald voor de wind door de coronacrisis. Om zichzelf en om andere horecazaken in de stad te helpen, bedacht hij samen met zijn team de actie ‘Tas Toch Lief’. Met de verkoop van zijn tasjes, gevuld met kortingsbonnen, cadeaukaarten en producten van zaken in de stad, ondersteunt hij de Rotterdamse horeca. “Een nieuw verdienmodel om in deze tijd overeind te blijven.”

Berry’s Lunchroom, zoals de horecazaak van Robin heet, zit al enkele jaren succesvol aan de Kratonkade. De coronacrisis hakt er in. Weinig klanten en dus financieel moeilijke tijden. Met zijn actie wil hij zichzelf en anderen weer een positieve blik op de toekomst te bieden.

Hij maakte met zijn team een website en sociale media aan, benaderde een aantal zaken en al snel vulde de tas zich. Het gaat zelfs zo goed dat Robin een tweede soort tas verwacht. “Door middel van een vrolijke campagne proberen we zoveel mogelijk positieve herrie te schoppen om aandacht te genereren voor alle participerende horeca en leisure in de stad.” 

Maar wat zit er dan in die tasjes? “Lekkernijen, waardebonnen, abonnementen, noem het maar op. Om lekker van te genieten, maar ook om de ondernemers mee te steunen. Het is tijd voor meer positiviteit in de sector”, aldus Robin.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat