De BarBattles zijn begonnen

In café Voorheen Voigt zijn de Barbattles begonnen. Op vrijdag en zaterdag strijden teams om de eer en €1000,-. Charissa en haar vriend Frank nemen deel aan de wedstrijd.

Bij de BarBattles moet vrijdag en zaterdag iedere keer één team proberen de hoogste omzet te halen. Over een aantal weken wordt gekeken wie de hoogste omzet heeft gehaald en die gaat er met het geld bedrag vandoor.

Charissa en Frank werden door hun buurvrouw geattendeerd op de wedstrijd. Het leek hun leuk om mee te doen. “Ik wilde wel weer eens achter een bar staan” vertelt Charissa. In het begin is het wennen voor het duo. Ze weten niet waar alles staat en de biertjes zijn meer schuim dan bier, maar al snel krijgen ze het in de vingers.

Het thema van de avond is de film Fear and Loathing in Las Vegas. Ze hebben gekozen voor dit thema, omdat ze fan zijn van de film. Frank vindt: “Niks staat meer voor feesten dan Fear and Loathing.” Hij is dan ook ook gekleed als Johnny Depp als Hunter S. Thomson.

Het duurt nog even voordat ze weten of ze hebben gewonnen. Ze weten ook nog niet zeker wat ze met het geld gaan doen, mochten ze winnen. Misschien gaan ze een feestje geven of misschien gaan ze op reis.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat