De Vertrekhal stopt en Jeanny vertelt over leven na maagverkleining

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

De Vertrekhal werd in 2015 nog beoordeeld als beste trouwlocatie van Nederland. De verhuurder van het pand wil er een andere invulling aan geven en dat betekent dat eigenaar Peter afscheid moet nemen van de zaak waar hij zijn hart en ziel in heeft gestopt. Wij waren bij de laatste bruiloft aanwezig.

 

133 Kilo woog ze toen OPEN Rotterdam anderhalf jaar geleden bij vlogger Jeanny op bezoek kwam. Het was toen net een maand voordat de maagoperatie zou plaatsvinden. Inmiddels is ze meer dan 50 kilo lichter en heeft ze haar levensstijl drastisch omgegooid. Via haar vlogs inspireert ze velen die in een zelfde situatie zitten.

 

Het lijkt steeds populairder te worden, zelf kippen houden. Gerda Zijlstra is zelf een zeer actief kippenhouder en wil graag een grote kippenclub oprichten. Het moet de stad gezelliger maken, voorzien van de nodige eieren en een stukje afvalprobleem oplossen.

 

Op 18 en 19 oktober vond de tweede editie van het Rotterdamse showcasefestival plaats op verschillende podia rondom het Binnenwegplein.Tijdens het festival kregen beginnende alternatieve bands de kans om zich in de kijker te spelen. Vier Rotterdamse bands traden op.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter