De zoete wraak van Mieke Megawati Vlasblom (BIJ1) op Maurice Meeuwissen (PVV) in ROPOPO

Ziet er goed uit hier aan tafel, zegt Mieke Megawati van Bij1. Samen met CDA’s René Segers Hoogendoorn was deze nieuwkomer in de Rotterdamse gemeenteraad te gast bij ROPOPO, de Rotterdamse Politieke Podcast. Presentoren Tara Lewis en Ferrie Weeda onthullen hoeveel kilo ze te zwaar zijn en wie van de twee is er nu een centimeter langer?

René betoogt welke kerk de gezelligste is terwijl Mieke juist vertelt waarom zij afknapte op het geloof. Wat voor type auto is Theo Coskun? En wat heeft Tunahan Kuzu met Vincent Karremans (en Ferrie!) gemeen. Mieke verklaart dat ze ook wel met haar katten op de
campagnefoto had gewild en wat voor non-verbale reactie heeft René op Pascal Lansink?

We bespreken hoe wethouder Judith Bokhove haar hand overspeelde en waarom ze door haar eigen jongerenpartij gecanceld wordt. Ferrie en Tara zingen hun nieuwe politieke tophit ‘Ik wil met jou in een coalitie’ en René houdt het bijna niet droog.

Mieke wordt met een historische quiz flink het vuur aan de schenen gelegd, ze kondigt aan Piet Hein van zijn sokkel te willen trekken en hoe nam ze zoete wraak op Maurice Meeuwissen? Dit en meer in een supersappige nieuwe aflevering van ROPOPO!