Politieke tegenpolen kruisen elkaar aan tafel in een nieuwe podcast van Ropopo

De verbeten strijd om de kiezer bereikt een hoogtepunt in deze derde aflevering van ROPOPO. Aan tafel kruisen politieke tegenpolen Lies Roest (GroenLinks) en Peter Sluijters (Leefbaar Rotterdam) de degens – maar ze blijken toch veel idealen te delen.

Presentator Tara onthult wie de grote ster was tijdens de première van het VVD-campagnefilmpje en zingt een nieuw couplet van de Frans Bauer-verkiezings-hit. Ferrie moet incasseren dat hij niet de ideale man is van Pascal Lansink (lichaamsbeharing klopt, postuur niet).
Verder: Waarom dachten Hoekenezen, Rozenburgers en Pernissers dat ze werden uitgegast? Gingen de Eneco-miljoenen van het geannexeerde Rozenburg naar tegeltjes op de Coolsingel? En wat is het geheim van een goede frituurhap? Lokalo Julia van den Bosch vertelt wat er gebeurt er met Kralingse studentenhuizen die ‘zwaar op rood staan’. Tenslotte maken gasten Peter (Tapijt) en Lies (KiesLies) hun punt in een zin met een punt.

Ropopo is een laagdrempelige podcast over de Rotterdamse politiek, met inhoud, humor en een beetje tempo. Smeuïg nieuws, persoonlijke inzichten, gasten en discussie.