De zondagmiddagconcerten op De Blijde Wei in Ommoord weer van start

Er klinkt weer muziek over de wei in Ommoord. Dit bewonersinitiatief, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de gebiedscommissie, lag vanaf de uitbraak van corona stil. Maar, sinds de regels zijn versoepeld kan ook dit muzikale evenement tussen de kinderboerderijdieren weer van start.
Op 3 juli kreeg de organisatie groen licht, om de concerten door te laten gaan. Ook de Stichting Natuurstad, waar De Blijde Wei toebehoort, ging akkoord. Wel met een aantal aanpassingen.

Zo zijn er ook hier vaste looproutes en zitten mensen op 1,5 meter afstand van elkaar. Het zal dus minder druk zijn dan normaal, maar niet minder gezellig.

Dit weekend zou het ook North Sea Round Town zijn en daarmee staat het zondagmiddagconcert op De Blijde Weide ook dit jaar weer in het teken van jazz. De Glenn Millerband van OKV Wilton zal de jazz klanken over de weide verspreiden. Meestal gaan de voetjes tijdens dit evenement niet van de vloer, maar wellicht is dat dit jaar anders.

Het concert zal vandaag plaatsvinden van 15:00 – 16:00 uur. Voor meer informatie kun je kijken op http://ommoordseveld.blogspot.com/

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat