Deel inboedel 010gym staat online te koop

Op Marktplaats worden sinds een paar dagen delen van de inboedel van 010gym ter verkoop aangeboden. Niet alleen de spiegels, ook een set dumbells en een compleet squatrek zijn te koop.

Eerder deze week berichtten we al dat Sportschool 010gym aan de Goudsesingel met de noorderzon leek te zijn vertrokken. Er verscheen, schijnbaar uit het niets, een briefje op de deur met de mededeling dat er op last van de ‘DMCR’ akoestische testen moesten worden gedaan en dat daarom de sportschool twee dagen dicht ging. Naar aanleiding van dit bericht, hebben wij een hoop reacties ontvangen.

Meer aan de hand
Zo geeft een oud-medewerker, die als freelancer trainingen gaf, aan dat 4575 euro aan facturen nooit zijn betaald door 010gym. We ontvangen ook bericht van een oud-lid waarbij geld van de rekening is afgeschreven. 010gym zei dat dit zou gaan om een fout, en vroeg haar het bedrag niet te storneren omdat ze het “vanzelf weer terug zou krijgen.” Iets wat vooralsnog niet is gebeurd.

Op het account van verkoper Papa Riot, verschijnt nu een deel van de inboedel van de Rotterdamse sportschool online. Deze naam is ook terug te vinden bij de registratie van 010gym in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. In het handelsregister is ook te zien dat de 010gym B.V. en Papa Riot verbonden zijn aan een aantal andere bedrijven, waaronder 010print en 010box. We blijven de situatie uiteraard volgen.