Deel jouw Pasen met andere Rotterdammerts

Het is lente, en staat bijna voor de deur. Ook tijdens de ‘intelligente’ lockdown moeten wij ons houden aan de maatregelen van het RIVM. Om een paastintje aan deze dagen te geven, roept OPEN Rotterdam jullie op om massaal beelden van jullie Pasen op te sturen.

De planning van het paasfeest kan afwijken. Veel Rotterdammers gaan normaal gesproken rond deze tijd een paar dagen weg, eten samen met familie en vrienden, of zoeken samen paaseitjes. Nu kan je op allerlei creatieve manieren bedenken hoe je Pasen gaat vieren dit weekend. Ga jij op afstand jouw Paasontbijt houden met je familie via Facetime? Of ga je thuis paaseitjes verstoppen en, op gepaste afstand, samen zoeken naar de eitjes? Wij willen heel graag zien wat jullie gaan doen en dat delen met de stad.

Om toch nog de paassfeer nog met elkaar te voelen op afstand, roepen wij jullie op om filmpjes en foto’s met ons te delen. Dat kan door het naar ons te sturen naar [email protected] of deel jouw beelden door ons te taggen op social media. Dan maken wij een leuk filmpje van Pasen 2020 in Rotterdam!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat