Dennis van Dorem brengt fashion van Zuid naar studenten op de universiteit

De werken van jonge up and coming ontwerpers waren deze week te zien tijdens een modeshow van The New Fashion Society op het Westelijk Handelsterrein. Een van deze ontwerpers was Dennis van Dorem, een jonge modeontwerper met een atelier in de Afrikaanderwijk op Rotterdam Zuid.

Dennis van Dorem is sinds drie jaar bezig om naam te maken in Rotterdam en Nederland. Hij opende in 2016 een atelier op Rotterdam Zuid, waarnaast hij jongeren hielp met het opzetten van eigen ondernemingen. In Turkije is Dennis van Dorem al een gevestigde naam. Hij werd daar uitgenodigd door een televisieprogramma om een jurk te maken binnen een minuut zonder te knippen en te naaien. En dat lukte!

Nu was hij een dan de acht ontwerpers die hun werk lieten zien tijdens de modeshow van The New Fashion Society, een studentenvereniging van de Erasmus Universiteit. Zij organiseren verschillende evenementen waarbij studenten in contact worden gebracht met de modewereld. Deze show was gericht op inclusiviteit en diversiteit en Dennis van Dorem paste daar met zijn ontwerpen, geïnspireerd door jongeren op Zuid, perfect bij!

Bekijk hieronder het verslag!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter