Deze week ik 010nu: Fotografen in beeld bij Rotterdam Photo, Turks Volksdansen, Fier vangt slachtoffers van seksueel geweld op en Leren bierbrouwen bij Keukenboeren

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

Van afgelopen donderdag tot en met zondag stond het Deliplein op Katendrecht vol met scheepscontainers voor het Rotterdam Photo Festival. Wij waren erbij en spraken met fotografen Theo en Jan-Willem over hun achtergrond en werk.

 
Afgelopen weekend was het NK Turks Volksdansen in de Rotterdamse Schouwburg. De dansgroep waar Hewin Bertan deel van uit maakt wordt getraind door haar vader. Voorafgaand aan dit NK hebben ze weken gerepeteerd.

 
Slachtoffers van loverboys, seksueel misbruik of andere vormen van seksueel geweld kunnen terecht bij Fier. De meiden wonen hier 5 á 7 dagen in de week. Ze krijgen therapie en worden begeleid naar een mooie toekomst.

 
In de Tempeh Garage van Keukenboeren geeft Sanne cursussen in fermenteren. Dit keer brouwt ze bier. De cursisten mogen een biertje naar keuze maken en het over een paar weken opdrinken.