Deze week in 010nu …

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

Soms lopen zaken vlak na het afronden van je studie niet helemaal zoals je zou willen. Dat is een risico want voor je het weet heb je een gat in je cv. Gözde overkwam hetzelfde en werkte noodgedwongen in een supermarkt. Inmiddels heeft ze haar plekje gevonden bij een ingenieursbureau op Zuid.

 
Preety Dhillon werd uit 19 meiden uitgeroepen tot Miss India Holland 2017. Zij mag Nederland vertegenwoordigen tijdens een internationale wedstrijd in India.

 
Op de hoek van de Nieuwe Binnenweg en de Heemraadssingel zat 24 jaar Hell’s Angels café The Other Place. Toen de kroeg leeg kwam te staan, pakten horeca-echtpaar Bianca Koedam en Sien Bilic hun kans. Afgelopen weekend opende Café Brasserie Steijn, de nieuwe hotspot in Rotterdam West.

 
Sommige mensen lopen de Rotterdamse marathon als overwinning op zichzelf. Precies zo was dat voor Gert-Jan Kooreman. Dit jaar verloor hij een goede vriendin aan alvleesklierkanker en besloot hij de 37e editie van de Rotterdam Marathon komende zondag te gebruiken om geld in te zamelen voor onderzoek naar een betere behandeling.