Deze week in 010nu: bergen speelgoed in het Oude Noorden, speciale woonruimte voor alleenstaande moeders, Dulci van FunX gaat landelijk, nieuwe danssensatie Kizomba

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.
Vanessa en Diana van We Care and Share zijn in het Oude Noorden een actie begonnen om speelgoed in te zamelen. Hun doel is om een speelgoedwinkel op te bouwen voor minder bedeelde kinderen uit de buurt. Zo heeft elk kind een leuk cadeautje in de decembermaand.

Natasja Froger is ambassadeur van Stichting het vergeten kind. Onlangs opende ze in Opvang De Vuurtoren in de Beverwaard een zogenoemde Tovertuin. Een plek waar alleenstaande moeders veilig met hun kinderen zijn.

Ooit stuurde ze een open sollicitatie naar een toen nog relatief onbekend radiostation genaamd FunX. Samen met het radiostation is ook DJ Dulci gegroeid. Deze week is ze landelijk doorgebroken, door de overstap van FunX Rotterdam programma ‘Jouw Stad’ naar de landelijke show ‘FunX Classics’.

Het is geen Tango of Salsa, maar wel sexy en sensueel. Maar wat is het? Annika is al haar hele leven dansgek. Sinds een paar jaar geeft ze les in de zwoele dansstijl Kizomba. In Social Underground Rotterdam volgden we haar tijdens een bootcamp voor beginners.