Deze week in 010nu: Feyenoord wint de beker, Koningsdag in Rotterdam, Fly Cabo Verde en Dennis van Dorum

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen nu terug.
Rotterdam beleefde zondagavond een spannende finale in de strijd om de KNVB-beker. Uitbundige taferelen op het Hofplein waarbij fans massaal een overwinningsduik namen. Verslaggever Farzana, Feyenoorder in hart en nieren, keek de wedstrijd in een echt Feyenoordcafé: De Tros.

Een bewoners ontbijt in Overschie, vrolijke attracties voor kids op het Maltaplein in Nesselande, een serenade door een ukulele speelster op de Oude binnenweg én heerlijke Marokkaanse pannenkoeken! Op Koningsdag crosste onze verslaggeefster Samantha dwars door ons koninkrijk Rotterdam.

Emanuel Monteiro uit Rotterdam startte acht jaar geleden een reisbureau gericht op vliegen naar de Kaapverdische eilanden. En met succes! Deze week verlaten zij hun pand aan de Korte Bajonetstraat voor een nieuwe locatie in het centrum van Rotterdam.

Dennis Van Dorem is modeontwerper, kunstenaar maar vooral verbinder in de samenleving. Vanuit het Wijkatelier Op Zuid in Feijenoord probeert hij jongeren die in de modewereld geïnteresseerd zijn een duwtje in de goede richting te geven.