Deze week in 010nu: Geen patatje oorlog, maar patatje vrede, OPEN Warmt je op – Rotterdammers delen hun Kerstwens, Young Critics geeft jongeren een stem! en Met een Stormtrooper naar de premiere van Star Wars

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

Snackbar de Marinier staat stil bij de decembermaand. Het is tijdens de feestdagen nog belangrijker om lief te zijn voor elkaar en daarom bedacht Anja Brand van de snackbar het patatje vrede.

Afgelopen vrijdag stonden we met onze wensbox op het Binnenwegplein. Van alle kerstwensen kiezen we er drie uit die we in vervulling laten gaan. 

Young Critics laat het geluid van jongeren horen! Of het nu gaat om economie, of politiek, wat belangrijk is in het leven van de jongeren, daar wordt over geschreven op deze website. Martijn van der Laan en Anouk Roeling hebben dit platform in de huiskamer bedacht.

De 30 jarige Jelle heeft één grote passie: Star Wars.  Hij is lid van de Nederlandse Star Wars kostum vereniging; Dutch Garrison. Samen met de andere leden van de club zijn ze vrijwillig aanwezig bij evenementen, maar zetten zich ook in voor goede doelen. Jelle was ook aanwezig bij de premiere van de nieuwste Star Wars film; Rogue one.