Deze week in 010nu: Judeska is terug, Stichting Kledingbank op Zuid, Rotterdamse bodybuilder Jonathan en Autofanaten komen samen in Ahoy

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

Judeska is weer terug yiu! In het Oude Luxor Theater was de première van haar nieuwe theatervoorstelling: Van Je Familie Moet Je Het Hebben. Half bekend Nederland was hierbij aanwezig en OPEN Rotterdam was er uiteraard ook bij.

Gratis kleding; het is de droom van elke vrouw. Helaas is de reden dat mensen aankloppen bij de Stichting Kledingbank Rotterdam-Zuid minder leuk. Oprichter Sandra helpt de minima van Rotterdam aan nieuwe kleding.

Trainen, trainen, trainen…Sportschool FoxGym in Middelland heeft twee Nederlands toppers in Bodybuilden in huis. Wij gingen op zoek naar het verhaal van de Rotterdamse bodybuilder Jonathan.

Showcars, driftshows en de nieuwste hoogstandjes op het gebied van cardesign. Het was afgelopen weekend allemaal te vinden op de dertiende editie van 100% tuning in Ahoy. Nick Gaerthe uit Ommoord was er bij en showde zijn gepimpte Nissa 350Z.