Deze week in 010nu: Mantelzorger Dina, De laatste training voor het NK Boksen, Kinderbegraafplaats IJsselmonde en Stemmen voor het woonreferendum op 30 november

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

Deze week was de Dag van de Mantelzorger. Ook in onze stad zijn er veel mensen die tijd opgeven om voor een naaste te zorgen. Echter, het zorgen voor iemand die helemaal geen familie van je is, is wat minder gebruikelijk. Dina van Oosten doet dit al 15 jaar.

Dit weekend vindt het NK boksen plaats in Rotterdam. De stad is goed vertegenwoordigd met een grote groep boksers die in de ring zullen staan. Wij zijn aanwezig bij de laatste training voor het NK.

Begraafplaats IJsselmonde is bezig om een kinderbegraafplaats in te richten. Volgens beheerder Cor Vink is een mooie laatste rustplaats voor kinderen zeer gewenst. 

De stemkaarten voor het woonreferendum op 30 november liggen inmiddels op de mat. Vooral voor het tegenkamp is het belangrijk dat deze stemkaarten niet in de prullenbak verdwijnen. Want pas bij een opkomst van 30% is het referendum geldig. Tientallen mensen lopen daarom te flyeren om bewustwording te creëren.  

Wil je meer weten over het woonreferendum dat wordt gehouden op 30 november? Check dan openrotterdam.nl/woonreferendum voor veel meer verhalen en reportages.