Deze week in 010nu: Nu ook offline, Ethiopisch eten in verhalenhuis Belvédère, hand in hand 010, horende leerlingen leren gebarentaal

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

Willem de Kooning studenten Annebel en Esther observeerden het Facebookgedrag van mensen. Omdat ze mode studeren, besloten ze de socialmedia-identiteit van een aantal op kleding te drukken.
 

In verhalenhuis Belvédère wordt iedere laatste vrijdag van de maand gekookt door twee gastkoks. De eters weten vooraf niet wie de kok is en uit welke keuken die kookt. Dit keer was het de beurt aan de Ethiopische Aster Tesfai.

Een week geleden kwamen vele mensen samen om hand in hand de Essalam Moskee tijdens het middaggebed te beschermen. Wij waren erbij en vroegen wij de Rotterdammers daar naar hun politieke beweegredenen om daar te zijn voor onze special Stem uit de Wijk.

Scholiere Yarah liep elke dag langs de Auris Dr. m. Polanoschool in Lombardijen. Een school voor dove en slechthorende kinderen. Ze vond het zo jammer dat ze hen niet kon verstaan. Daarom werd er een workshop gebarentaal georganiseerd door de school.

 
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat