Deze week in 010nu: op vogelspeurtocht door Rotterdam, Conny Janssen danst bestaat 25 jaar, veertienjarig darttalent Ricardo timmert hard aan de weg en het gaat goed met de seksshops in Rotterdam

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.
 
 

De Nijlganzen zijn weer terug in de stad, spreeuwen doen door urbanisatie treingeluiden na en een zeldzame meeuwensoort is gespot. Een mooi moment om op ontdekkingsreis te gaan met tweelingbroers en biologen Kevin en Marvin.

Conny Janssen Danst bestaat 25 jaar en dat wordt vanaf deze week gevierd met een speciale voorstelling in de Schouwburg. Ter ere van dit jubileum kijken we met Conny Janssen zelf terug naar de afgelopen 25 jaar, en naar de roots van het begin van haar succesvolle dans- en choreografie carrière.

Ricardo van der Vloed is een veertienjarig darttalent uit Crooswijk die zijn pijlen heeft gericht op een professioneel dartersbestaan. Op een nieuwjaarstoernooi mag hij door zijn uitzonderlijke talent het opnemen tegen volwassen dartspelers.

Afgelopen november kopte het CBS nog dat er een aanzienlijke krimp is in de omzet van non-food winkels, terwijl de online verkoop juist flink stijgt. Deze som blijkt niet op te gaan voor Rotterdamse winkels in seksartikelen. Reden? Mensen willen voelen wat ze kopen.