DEZE WEEK IN 010NU: Restaurant Rensley Krioyo brengt de Antillen naar Rotterdam, Politieke Passie 010 met Antoinette Laan, De zomer is OPEN op de Paardenmarkt Oud-IJsselmonde en OPEN Vlogger Kelly bij Hiphopcity

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen nu terug.
Stil zitten is er niet bij voor het antiliaanse stel Rensley en Roka. Ze hebben sinds een jaar hun eigen restaurant met antilliaanse gerechten op het menu om je vingers bij af te likken. Het is een echt familierestaurant, want de ouders van Rensley helpen ook mee. Ze hebben daarnaast nog eigen kapsalon, zij werkt in de zorg en hij is fotograaf.

Vandaag alweer spreken we in Politieke Passie 010 met Antoinette Laan, fractievoorzitter van de VVD. We bespreken haar politieke inspiratie op Woudestein, genieten van het uitzicht bij de Kralingse Plas en maken een wandeling door de Lusthofstraat.

OPEN Rotterdam brengt de hele zomer Rotterdamse zomerfestivals naar je toe. Vandaag zijn we op de paardenmarkt in Oud-IJsselmonde. De eeuwenoude traditie bracht nu ook paarden, handelaren en potentiële kopers bij elkaar.

Deze vlog gaat over Hiphopcity 2016 in de Schouwburg. De jaarlijkse afsluiting van Hiphophuis.