Deze week in 010nu: Rondleiding bij NAM, Vrijwilliger terug uit Lesbos, Cuddle Company en een Miss Beauty

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen nu terug.
Uit de grond van Charlois haalt de Nederlandse Aardolie Maatschappij al ruim 30 jaar olie. En dat gaat niet zonder slag of stoot: de afgelopen maanden waren er onderhoudswerkzaamheden. Die komen nu tot een eind. En daarom nodigde de NAM haar buren uit om eens een kijkje te komen nemen.

Andrea is in het dagelijks leven werkzaam bij het Student hotel. Een week lang was ze vrijwilliger op het Griekse eiland Lesbos om vluchtelingen te helpen. Door het maken van polaroidfoto’s, wilde ze de vluchtelingen iets geven, een mooie tastbare herinnering.

Judith Smits is professioneel “knuffelaarster”. Ze heeft een praktijk aan huis waar ze op haar zolder kamer met mensen knuffelt. Ze is begonnen op straat waar ze met een bordje met “free Hugs”, maar wilde nog dieper contact leggen met mensen. Onze verslaggeefster Laurence kreeg een lesje knuffelen en zelf de straat op met “free hugs”.

Ze noemt zichzelf de typische Girl Next door. Finaliste Dominique Postma is in de running om Miss Beauty of Zuid-Holland te worden. Wij volgden deze schone verschijning uit Rotterdam-Zuid naar haar eerste presentatie voor groot publiek.