Dit circus komt naar Delfshaven: ‘vergeet alles wat je van circussen weet, wij zijn anders’

De herfstvakantie staat voor de deur en dus is het voor veel Rotterdammers het perfecte moment om er op uit te gaan. Zo kunnen inwoners van onze stad vanaf zaterdag een bezoek brengen aan de voorstelling ‘Ho, Ho… HO!’ van Magic Circus, het oudste en modernste circus van Nederland. De circustent wordt op dit moment op het Heemraadsplein opgebouwd.

Magic Circus reist deze hele maand door Rotterdam en na een bezoek aan Schiebroek, Hillegersberg en Prinsenland wordt vanaf zaterdag 22 oktober Delfshaven aangedaan. Jong en oud kan krijgt tijdens ‘Ho, Ho… HO!’ een hoop bijzondere acts voorgeschoteld. Zo zijn er onder meer vliegende sleeën, is er een try pole act (“geen enkel ander circus in Europa heeft dit”, aldus Piet-Hein Out van Magic Circus) en staat ook een doekenact op het programma. “Vergeet alles wat je van circussen weet, want dit circus durft anders te zijn dan alle andere circussen. Én het is geschikt voor de hele familie”, aldus Piet-Hein.

Magic Circus is tot en met woensdag 26 oktober in Delfshaven te bezoeken. Daarna zijn de circusartiesten van 28 tot en met 30 oktober in Ommoord te vinden.