Dit zijn de leukste dingen die je kunt doen vandaag met je vader in Rotterdam

Op 18 juni is het vaderdag. OPEN Rotterdam zet voor jou de leukste activiteiten op een rijtje die jij kunt doen met je vader.

Vaderdagontbijt
Je kunt ervoor kiezen om thuis een lekker ontbijt te maken, maar je kan het ook over een hele andere boeg gooien! Start vaderdag met een dierenontbijt in Diergaarde Blijdorp! Vervolgens kun je er altijd voor kiezen om na het ontbijt met veel energie te wandelen in de dierentuin.

Vaderdagconcert
Neem je vader mee naar een muzikaal avontuur vol symfonie en Braziliaanse beats in de Doelen! Het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest brengt symfonische muziek en de vrolijke Braziliaanse muziektraditie choro samen.

Vaderdagvaart
Op de Leckers Boot zijn speciale vaderdagboten beschikbaar. Stap aan boord van de Leckers Boot en geniet van een hele bijzondere vaderdag op het water.

Demo reddingsbrigade en brandweer
Heb jij een hele stoere vader? Kies er dan voor om op excursie te gaan langs de reddingsbrigade op het Maasvlaktestrand en bij de brandweer op de Maasvlakte. De excursie duurt ongeveer drie uur en is leuk voor het hele gezin.

BBQ bij Lake House Rotterdam
Na een dag vol activiteiten is het tijd voor wat ontspanning. Geniet van een onbeperkte BBQ bij het Lake House Rotterdam waarbij verschillende chefs gerechten bereiden voor het hele gezin.