Docu ‘Rotterdam Blues’ over Rotterdamse artiest Ruwhel in première in Theater Zuidplein

Ruwhel is een jonge en getalenteerde artiest, ondernemer, community builder en vader uit Bonaire. Op zoek naar een beter leven en nieuwe kansen, verlaat Ruwhel zijn geboorte-eiland Bonaire als klein jongetje en komt hij in het bruisende Rotterdam terecht. Productiehuis Flow vertelt, in opdracht van OPEN Rotterdam, met ‘Rotterdam Blues’ het inspirerende en meeslepende verhaal van het leven en de reis van Ruwhel.

De documentaire neemt de kijker mee in zijn leven als volwassen man langs de verschillende delen van Ruwhels leven en werpt een intiem licht op zijn ambities, passies en dagelijkse worstelingen. Ruwhel is vastberaden om succesvol te zijn in de kunstwereld en zijn rol als vader en community builder tot het maximum te omarmen. We zien hoe hij de uitdagingen van het leven in de samenleving omarmt, terwijl hij tegelijkertijd zijn Caribische roots koestert en zijn passies en talenten blijft ontwikkelen.

‘Rotterdam Blues’ gaat vrijdag 14 april om 19.30u in première in Theater Zuidplein en daar kun jij bij zijn! Meld je aan via deze link. 

De documentaire is zaterdag 15 april om 18.15u ook te bekijken op OPEN Rotterdam TV en de website.